Cine ne recomanda

Preferam sa ii lasam pe altii sa vorbeasca despre noi. Oameni de afaceri, precum tine, recomanda compania The Markers pentru beneficiile pe care le aduce afacerilor in care sunt implicati. Pentru ca afacerile inedite aleg idei inedite.

Apelam permanent la serviciile The Markers pentru mai multe proiecte de marketing si cu siguranta vom continua colaborarea cu ei. Tot timpul ne tin la curent cu rezultatele, comunica eficient cu noi si foarte deschis, tot timpul vin cu idei noi, tot timpul intelegem ce se intampla cu activitatea noastra de promovare si sunt la zi cu toate tendintele. II recomandam – o echipa tanara de profesionisti proactivi, cu chef de munca si dorinta permanenta de rezultate.

Cristina Udateanu

Director Marketing, Grupul de Companii APT

Recomandam The Markers in calitate de parteneri de incredere ai Sanador: pentru proactivitatea, seriozitatea si promptitudinea cu care trateaza fiecare proiect. Lucram impreuna campanii de promovare prin intermediul Google, campanii care functioneaza foarte bine.

Silvia Iordache

Director Marketing, Sanador

The Markers se implica in activitatile de marketing online ale Accent Bijuterii, inca de cand compania a inceput activitatea in acest mediu. Le multumim specialistilor si consultantilor de la The Markers Consult ca, pe langa implementarea, optimizarea si administrarea campaniilor de marketing, vin intotdeauna cu noi idei, perspective asupra pietei, idei ce aduc un plus de valoarea imaginii companiei noastra dar si un plus vanzarilor pe care le generam!

Adrian Alexandru

Director Vanzari Online, Accent Bijuterii

Cand i-am intalnit prima data, am gasit in The Markers o echipa de tineri proactivi si deschisi catre client. Sunt acei oameni care cred ca reprezinta noua generatie de intreprinzatori ce stiu, poate mai bine decat multi altii,sa trateze clientii cu profesionalism si respect. Ei au inteles repede specificul activitatii noastre si au realizat astfel un proiect care s-a finalizat cu succes. Ei vin in intampinarea ideilor cu entuziasm, cu o fina intelegere a nuantelor, cu solutii alternative de punere in practica a acestor idei.

Monica Burculet

General Manager, Automotive Solutions Plant

Am cunoscut echipa The Markers in februarie 2014 cand a venit sa ne tina un training de vanzari. Ne-au incantat cu profesionalimsul lor, dorinta de implicare si buna dispozitie, ne-au starnit curiozitatea cu lucrurile interesante pe care ni le-au prezentat. In continuare, echipa The Markers s-a implicat in procesul de vanzare pe care l-am pus in practica, sfatuindu-ne punctual asupra fiecarei situatii cu care ne-am confruntat. Cu incredere, am continuat colaborarea si pentru conturarea identitatii companiei, provocare pentru care au venit cu idei creative, foarte bine adaptate profilului companiei noastre.

 

Narcis Pavalascu

Director General, Pavalascu Risk Consultants

Firma de Conta a ales in urma cu 6 luni de zile compania The Markers ca principal colaborator pentru dezvoltarea strategiilor de dezvoltare, branding si marketing. Decizia s-a dovedit a fi cea mai buna, intrucat echipa The Markers s-a implicat in totalitate in stabilirea strategiilor, in demararea si urmarirea activitatilor de branding si in demararea activitatilor de marketing direct. Ca urmare compania noastra are o noua identitate, adaptata si orientata catre clienti, iar in urma campaniilor de marketing desfasurate prin intermediul lor am reusit si dezvoltarea portofoliului. Toate acestea ne-au convins sa continuam alaturi de The Markers

 

Alin Vlad

Director General, Firma de Conta

Am avut prima colaborare cu The Markers acum doi ani de zile. Am gasit in aceasta echipa specialisti proactivi si dedicati, care au inteles repede, cu acuratete specificul activitatii noastre si au transpus aceasta intelegere intr-un proiect care s-a bucurat de succes.Urmarea fireasca a acestui succes a fost dorinta noastra de a incredinta un al doilea proiect companiei The Markers, care reprezinta o provocare pentru noi si pentru ei in egala masura. I-am ales ca parteneri in acesta noua provocare pentru ca vin in intampinarea ideilor indraznete cu entuziasm, cu o fina intelegere a nuantelor, cu solutii alternative de punere in practica a acestor idei.

 

Mariana Vaida

General Manager, BIA Human Resources